Oh I'm just here now and soon I'll be gone

för exakt en vecka sedan steg jag av planet från Sverige och tog bussen hem till lägenheten här i Edinburgh. jag hade en fantastiskt fin vecka hemma bland vänner, familj och tio minusgrader. jag tvigade ut familjen på promenader och fikastunder var och varannan dag för att jag var så lycklig över snön. 
jag hann även med ett perfekt nyårfirande tillsammans med min syster. vi valde att avsäga oss allt vad nyårspartyn hette och tog istället bilden till jönköping där vi startade dagen med lunch.
efter timmar av välbehövligt prat om livet checkade vi in på ett hotell i stan och öppnade en flaska bubbel för att fira. fira att vi har varandra, att vi tagit oss igenom ännu ett år tillsammans, trots så många mil ifrån varandra, och bara fira att vi är så jäkla bra! hon är verkligen min favoritperson den där lilla blomman. det finns ingen som kan få mig att skratta som hon, ingen som kan ge så kloka råd som hon och absolut ingen annan som får mig att känna mig så trygg. 
efter ett par timmar smikade vi upp oss och tog på oss våra finaste kläder för en trerätters middag. 
väl tillbaka på hotellrummet drack vi ännu mer bubbel och satt i fönsterkarmen och kikade på alla tusentals raketer över sjön. vi sammanfattade året som varit fyllt av så mycket toppar och dalar, vi diksuterade årets mest minnesvärda måltider, resor och dagar. när klockan slog tolv ooch tvåtusensexton tog sina första andetag kunde jag inte vara annat än lycklig för att jag fick vara just där, med just henne. 
 
nästa morgon vaknade vi upp till en alldeles magisk frukost som blev det perfekta avslutet på en åh så fin helg. därefter styrde vi bilen hem i snöstormen och sjöng högt högt till favoritlåtar precis som alltid.
 
väl tillbaka i edinburgh har jag mest kastat mig tillbaka in i jobbet och spenderat så mycket tid som möjligt med mina fantastiska kollegor. i lördags kväll tillexempel, då vi spontanfirade att alla var tillbaka med prosecco och middag på The safari lounge. jag, Josie och Brogen fortsatte sedan kvällen med rödvinsflaskor och välbehövligt tjejsnack om både nya flörtar och Josies kommande bröllop. jag är så oerhört tacksam över dessa två. och det känns faktiskt helt okej att vara tillbaka. 
 
puss
 
 
Allmänt, skottland | | En kommentar |
Upp