A tethered mind freed from the lies

fredag, fast i min värld måndag. min jobbvecka mer eller mindre började idag och håller på till tisdag, och det gör mig ingenting alls. jag trivs väldigt bra med att jobba under helgerna och vara ledig mitt i veckan istället. allt är mycket lugnare då och det är mer att göra på jobbet om helgerna. så det passar mig alldeles utmärkt. 

idag har jag haft en både lugn och stressig dag på jobbet, det har verkligen gått i vågor, men jag har lika kul som alltid. 

sen sist jag skrev har jag hunnit med en väldigt spontan utgång fredag kväll. jag låg bokstavligt talat hemma i pyjamas, hade ätit tacos och tittade på film när Sean ringde och frågade om vi skulle gå ut. jag är ju inte den som bangar och bytte snabbt raggsockorna mot mina doc martens och pyjamasbyxor mot jeans. så vid midnatt trillar vi in på en klubb med tung house musik och dansande kroppar. vi hade så kul! och dansade tills klockan blev tre och det var dags att gå hem. då vandrade vi ner för princess street och sjöng ABBA för full hals. kl 4 landade jag äntligen i min säng bara för att vakna redan vid 9 dagen efter. 
så i lördags mötte jag upp både nya och gamla vänner för att kolla in en street food festival som var i stan. den var en liten besvikelse men vi hade trevligt ändå! därifrån gick vi vidare för att kika på den första semifinalmatchen i rugbyn och dricka ännu mer öl. det slutade med att vi stannade ute och såg även den andra matchen och därefter var jag helt slut! 

i onsdags fick jag finbesök här i stan, min kusin Erik var här på någon form av skolresa och ville mötas för öl, så det gjorde vi i onsdags och det var himla kul att få träffa honom igen! och om mindre än en vecka kommer min älskade familj hit för att spendera hela 5 dagar hos mig och jag kan knappt vänta! ska bli så mysigt att få ha dem här. 
här är en bild på hur jag spenderade min måndagseftermiddag. uppkrupen i fönstret på mitt nya favoritfik. 

puss
skottland | | Kommentera |
Upp