jag är arbetslös och meningslös men lever glad ändå, för jag har valt att för en tid få leva så

fredag, och jag har snart varit hemma i två veckor. det är lugnt och skönt innanför bröstkorgen men något som skaver i äventyrssjälen. när jag bestämde mig för att åka hem bestämde jag mig också för att det var dags att för mig att lugna ner mig. ända sen jag tog studenten har jag flygit och fart världen runt och aldrig riktigt pausat för att andas någonstans. det har gått i ett i snart tre års tid, och jag har älskat det, men jag börjar bli trött. det tär på kropp och själ att ständigt ha nya städer under fötterna och ett nytt ställe att kalla hem var och varannan månad. 
därför bestämde jag att nu ska jag komma hem, på riktigt. jag ska börja ta hand om mig själv och min kropp igen, för är det något som försakats under alla mina resor är det kroppen min. själen är överfylld av energi och mår bätttre än någonsin, men kroppen hänger liksom inte med. och det är inte så konstigt med tanke på hur illa jag egentligen behandlat den. både mat och träningsvanor har prioriterats lägre än äventyr och jobb. en mätt själ håller inte en kropp stående, och med en mätt själ men tom mage kommer man inte speciellt långt ändå. 
därför har jag nu tagit tag i att ta hand om min kropp igen. vi ska ändå leva ihop hela livet och den är det viktigaste jag har. jag har försiktigt börjat både löpträna, styrketräna och volleybollträna igen. jag känner ändå min kropp så pass väl att jag vet att mitt psyke orkar så mycket mer än min kropp och tar det därför väldigt lugnt nu i början och lyssnar på kroppens signaler istället för att ignoera dem som så många gånger förut. jag har också börjat äta ordentligt med mat som är bra för min kropp och försöker till den utsträckning det går att hålla mig till vegetarisk kost då jag upptäckt att det fungerar väldigt bra för min kropp.
yogan fortsätter jag med för både kropp och själ och det är fortfarande min favorit när det kommer till träning. den ger mig både styrka, lugn och diciplin, något som passar mig helt perfekt. 
jag har inlett en 30 dagars yoga utmaning som känns både rolig och är väldigt lärorik. det är en av mina favorit yogis Adriane som kör den på youtube och det passar mig helt perfekt. haka på ni också vetja! 
ikväll blir det fredagsmys med mamma och Linnea och jag tror bestämt att tapas står på menyn. hoppas ni alla har en fin fredag.
 
puss
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp