När allting är precis som vanligt

Allt är precis som vanligt, och jag har aldrig varit mer lycklig över detta. Vi sjunger högt i bilen precis som alltid och ringer på hemma hos gamla vänner som att vi var där senast igår. Trots att det gått flera månader kramar han oss och vi säger precis som alltid: men kom upp senare så hänger vi. 
Vi slänger som så många gånger förut iväg ett sms och frågar om saknade vänner vill komma förbi under kvällen och han är som vanligt sen. Det är så skönt när vi som så många gånger förut vrider oss av skratt vid köksbordet, äter chips och dricker seven-up. Allt är precis som vanligt och jag har aldrig känt mig mer hemma. 
När vi lagar brunsås och pressar vitlök i köket är det som att vi gjorde det senast i förrgår. Och det är så skönt att veta exakt i vilket skåp jag plockar fram soyan och vetemjölet. Vi ligger i soffan och tittar på How i met your mother och My name is Earl som så många gånger förut, och bättrar på pudret i spegeln i hallen.
                                                         Bilder:weheartit
Allt är så hemvant och tryggt att jag mest hela tiden går runt och ler. När hon släpper av mig vid torget med bilen och säger vi ses imorgon känns det fortfarande overkligt och jag måste ge henne en extra kram. Men det är faktiskt på riktigt. Min bästa vän är vid min sida igen och imorgon ska vi avsluta vårt hittills bästa år någonsin. Vi ska inleda 2014. året som kommer bjuda på ännu fler stora äventyr och nya upplevelser. 
 
- S
Allmänt | | Kommentera |
Upp