Light it up, like we're the stars of the human race

Måndag Jag har inte kunnat blogga riktigt så mycket som jag vill de senaste dagarna eftersom det i skrivande stund står en stor grävmaskin utanför mitt fönster och river upp allt vad internetkablar och annat heter... Men nu har jag lyckats hitta lite nät för en stund och tänkte då passa på att berätta om de senaste dagarna. 
Igår vaknade jag och min syster upp till ett tomt hus som doftade av höst. Vi bestämde oss för att göra den allra bästa frukosten man kan hitta på när man är själva hemma, nämligen pannkakstårta!! 
Sagt och gjort, vi rotade fram plättjärnet och stekte tills hela huset doftade plättar. Sedan avnjöt vi det hela framför slutet av filmen vi påbörjat kvällen innan. En oväntad vänskap var det vi kikade på, och det är en film jag varmt måste rekomendera! Den handlar om den förlamade mannen Philippe som anställer en ny personlig assistent, Driss som just kommit ut ur fängelset. Driss är inte som någon annan assistent Philippe haft och de två får vara med om mer äventyr än de kunnat drömma om. Under tiden hinner också ett fantastiskt band skapas mellan de så olika männen, och vänskapen mellan dem blir det viktigaste i deras vardag.
Personligen var jag lite skeptisk till filmen i början, jag tyckte den gick lite långsamt fram och det hände aldrig riktigt något. Dock var den full av humor och både jag och min syster skrattade högt flera gånger vilket verkligen inte var något jag hade förväntat mig när jag bara hade läst om filmen. Men ju längre in i filmen vi kom ju närmare kom man Driss och Philippe, och när eftertexterna började rulla var jag och min syster överens om att det var en helt fantastisk film vi just sett. Så om ni inte redan har sett den, så gör det! 
För en liten stund sedan kom jag tillbaka från en renande powerwalk genom en höstdoftande smålandsskog som hjälpte mig att rensa orosmolnen inför mitt första nattskift på jobbet som jag ska testa på idag. Denna veckan kommer bli full av arbetspass och långa timmar, men helgens äventyr till Göteborg håller mig mer än motiverad.
 
Ha en kalasfin vecka allihop!
Puss 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp