Hello Sydney

Det var med blandade känslor vi i fredags kväll satte oss på nattbussen som tog oss från Melbourne till Sydney. Melbourne var en underbar stad som vi definitivt kan tänka oss att komma tillbaka till, men som vi för tillfället kände oss ganska klara med.  

Lördag morgon hamnade vi i Sydney på ett litet fransk café för frukost. Efter den obligatoriska promenaden runt operahuset och harbour bridge hamnade vi i ett hostelrum med trevliga holländskor och en skåning. Varje lördagkväll är det fyrverkerier nere i hamnen så vi kikade på dem och sedan fick det bli en tidig kväll. 

I söndags var det australia day, vilket innebar stor fest överallt i hela staden och flaggor överallt. Vi hängde runt i stan med våra nyfunna vänner och bara njöt av stämningen. Även söndagskvällen avslutade med gigantiska fyrverkerier i hamnen och nationalsång. 

I måndags åkte vi på en dagstur till blue mountains, och det var så galet fint!! Ni kan googla på det så får ni en liten bild, men inga bilder kan göra detta fantastiska ställe rättvist! Idag har vi spenderat större delen av dagen på bondi beach och trivs himla bra med livet. Tidigt imorgon går bussen mot spot x och surfin är det som står på schemat de närmsta dagarna. 

Tyvärr har jag inte mycket bilder att dela med mig av då jag bloggar från mobilen och alla bilder ligger i kameran. Men när jag får tag på en dator lovar jag en bildbomb! 


Här är iallafall utsikten från frukosten och en dålig bild på bondi. 
Puss och kram
Allmänt | | En kommentar |
Upp